Online instruktøruddannelse

– til dig, som underviser mennesker med udviklingshandicap i motion og bevægelse og til dig som drømmer om det

DANSEMETODEN
THE FEEL GOOD WAY

Lær at undervise en danse- og bevægelsesform, der virker og som giver øjeblikkelig bevægelsesglæde

-også selvom du ikke er pædagog 

Du underviser i bevægelsesfag, men oplever

  • At det kan være (meget) tungt at trække dine deltagere igang?
  • At det kan være (meget) svært at få mere end en halvkvædet vise ud af deres bevægelser?
  • At deres engagement og energi aldrig rigtigt topper?
  • At du skal bruge en del tid på at få de inaktive igang?
  • At det er svært at finde bevægelser, som kan gøres af alle – også dem i kørestol
  • At du famler dig lidt frem som instruktør, prøver lidt her, prøver noget andet der, men det virker ikke helt rigtigt

Og drømmer du om at være den instruktør, som virkelig kan brænde igennem og give dine deltagere lyst til at deltage på dit hold igen og igen?

 

Så har jeg en god nyhed til dig

For det kan faktisk lade sig gøre, ikke kun at få de mest begejstrede deltagere i verden, men også få dem til at give meget mere af sig selv, engagere sig meget mere og udvikle sig meget mere.
Også selvom du ikke er uddannet pædagog eller har erfaring med at undervise i motion og bevægelse.

Svaret er: The Feel Good Way Method

Hvilken metode?

The Feel Good Way Method er en danse- og bevægelsesmetode skabt til netop mennesker med udviklingshandicap.

Metoden er 100% designet, formet og skabt med udgangspunkt i dem og hvad der giver mening, hvad der virker og hvad der giver begejstring for dem. 

At underviser dine deltagere med udgangspunkt i The Feel Good Way Method giver dig et solidt grundlag for at løfte din undervisning til næste niveau og hjælpe dine deltagere til at få meget mere ud af deres deltagelse.

The Feel Good Way Method er fremragende til:

  • At undervise både dem, som ikke har stort bevægelsesregister og dem som har
  • At have blandede hold med og uden kørestol og med forskellige former for udviklingshandicap
  • At udvikle kropsforståelse, bevægelsesmønstre og selvtillid
  • At forberede og forbedre andre former for motion og bevægelse
Og så er det en uovertruffen metode til at blive en eminent god instruktør!

At være en fremragende instruktør, at undervise på en måde så taget løfter sig i begejstring og gøre det i en form, som giver deltagerne succes lige fra starten, er ikke raketvidenskab.
Det er en simpel metode, som gør forskellen, og den metode kan alle lære.

Og metoden kan du lære lige her!

Og det endda for meget mindre, end hvad du ville have lyst til at bruge på rødvin, chips og lakridser, efter en halvtom, uengagerede og frusterende undervisningssæson

Din investering i at lære at undervise med The Feel Good Way Method er

1.625 kr

Tilmeld dig inden d. 18. oktober og få kurset til 1.625 kr inkl. moms.
Herefter stiger prisen til 1.995 kr inkl. moms.
Der er plads til max 25 deltagere på kurset.

På kurset lærer du:

Modul 1
Fundamentet

Fundamentet for The Feel Good Way hviler på 4 grundprincipper. Med dem på plads, kan vi bygge videre og få det mest optimale ud af vores undervisning.
Dette modul lægger grundprincipperne for hvordan The Feel Good Way er opbygget og hvorfor det virker så godt som det gør

Modul 2
Musik og beat

Hvilken slags musik er god at undervise på, hvilet beat er fantastisk? Og hvilke der bestemt ikke er. Og så får du også svaret på, hvorfor det er en virkelige dårlig ide at bruge dansktop musik til din undervisning. 

Du får helt styr på dit musikvalg i dette modul

Modul 3
Storytelling

Brug aktivt billedemageri, for at deltagerne nemmere forstår bevægelserne og giv dem en mulighed for at leve sig meget mere ind i undervisningen​. Fordi storytelling er så stor en del af The Feel Good Way Method, er det vigtigt at du har helt styr på hvordan det gøres, hvad der gøres og hvordan og hvorfor det er så stærkt et virkemiddel

Modul 4
Grundbevægelser

Vi arbejder med 4 grundbevægelser og 5 færdighedsbevægelser. Feel Good Moves og Skill Moves. Ud fra det bygge vi alle sange. Efter dette modul har du en helt klar grundviden om hvilke bevægelser det er, hvordan de snakker sammen, hvad de kan for deltagerne og hvorfor det lige er netop disse vi arbejder med

Modul 5
Sæt det sammen

Nu skal det hele sættes sammen, til sange og undervisning. Det gør vi ud fra en bestemt formel, som følges igen og igen. Dette modul viser dig hvordan du sammensætter storytelling og bevægelser til øjeblikkelig succes for dine deltagere

Modul 6
Undervisning

Byg din undervisning op, så du fastholder deltagernes engagement hele vejen igennem, og lær hvordan du starter og slutter din undervisning på den bedste måde, uden at hverken tage livet af dine deltagere eller kede dem

Modul 7
Dig som instruktør

Al undervisnings succes starter med dig. Dig som instruktør. Du er grunden til at dine deltagere oplever at være en succes. Og det arbejder vi med i dette modul, så du kan gå ud og brænde igennem som instruktør, når du skal undervise

Modul 8
Den allerførste gang

Nu er det din tur. Du skal undervise for første gang. Dette modul forbereder dig på bedste måde, så både du og dine deltagere har succesoplevelser og lyst til meget mere dans og bevægelse

Du får endnu mere

En helt klar

Dansetime

Jeg har en gennemtestet time klar til dig med bevægelser, historier og musik. Det er ren plug and play.
Det betyder, at du kan komme igang med at undervise lige med det samme, uden at skulle øve dig i timevis inden du kommer i gang.

Lær at lave dine egne sange

Få køreplanen for hvordan du fremadrettet selv skaber dine danse

Hvordan vælger du den rigtige historie, de rigtige bevægelser og ikke mindst den rette musik?
Det viser jeg dig i dette modul, og du kan bagefter lave dine egne danse, som rammer direkte ind i hjertet hos dine deltagere.

30 minutter personlig

Sparring med Signe

30 minutter, hvor du har min udelte opmærksomhed på dig, din undervisning og de udfordringer du måtte have.

Det kan være du lige skal til at starte et hold op og er i tvivl om hvordan du gør, du har deltagere som udfordre dig, du er utryg på at undervise eller noget helt andet.
Sammen finder vi en løsning, og du får mine absolut bedste bud på hvordan du kommer videre.

Der er også et ugentligt Zoommøde med mig og de andre deltagere, hvor du også kan få svar på de spørgsmål du har til ugens undervisning

 

Vi gør det online

Og det er nemt at være med

Så hvordan foregår det?
Kurset starter d 28. oktober. Der åbner jeg døren til kurset og så kan du komme igang. Du får automatisk et link til login til det særlige kursusområde, hvor dit kursusmateriale venter på dig. Den sender jeg til dig lige op til kursus start, så vi er helt sikre på, at alt teknik er klar.

Så snart du har købt og betalt kurset, får du din første mail fra mig med en bekræftelse på dit køb og i dagene op til kurset sender jeg dig en lille velkomst bonus, som du allerede nu kan gå igang med. Så er du allerede godt på vej til at blive en fremragende god instruktør.

Bemærk: Tidsbegrænset salgsperiode.
Denne kursuspris er kun til salg i begrænset periode. Dette specifikke kursus er et beta-forløb. Det betyder det er første gang det køres, og prisen afspejler at det er et beta-kursus. Jeg kommer til at bede dig om feedback i løbet af forløbet. Det gør jeg ved korte spørgeskemaer, som du får tilsendt på din mail.

Så skal vi lave en aftale? Du hjælper mig med feedback og jeg giver til gengæld dig en rigtig god pris og en ekstra stor hjælp igennem kurset.

Jeg lukker for salget af dette specifikke kursus d. 27. oktober 2020 til midnat, og tilmelder du dig inden d. 18. september, så får du det også med en god rabat.

En personlig besked fra

Signe

aka. Founder og “udtænker” af The Feel Good Way Method, som har givet over 6000 mennesker med udviklingshandicap sved på panden og bevægelsesglæde i kroppen.

I snart 10 år har jeg undervist og uddannet instruktører i The Feel Good Way i Danmark, Norge og Sverige. Jeg har undervist i USA og Canada. Jeg var en af landets første Zumba instruktører, da den bølge skyllede ind over landet og så er jeg Groove Method Master Trainer

Design uden navn-4